Dotace z evropských fondů

Potřebujete peníze na pořízení firemní databáze, webových stránek či elektronického obchodu?
více

Emailing jednoduše

Smart email je reklamní sdělení cílené na určitou skupinu uživatelů. Představujeme Vám Nástroj pro tvorbu a správu marketingové kampaně prostřednictvím emailů. Cíleně mířené sdělení má oproti plošnému mnohé výhody.
více

Fakturační systém

On-line správa faktur kdekoliv a kdykoliv. Jednoduchý fakturační program - evidence vydaných faktur, proforma faktury, pravidelné faktury, dobropisy, zasílání automatických upomínek faktur po splatnosti a tisk do PDF a HTML.
více

Marketing na internetu

Zvyšte svůj obrat pomocí nástrojů Smart emailingu, optimalizací obsahu webu, reklamnímu systému pay-per-click (PPC) či bezplatné propagace přes sociální sítě jako Facebook, LinkedIn, Twitter i tématické blogy.
více

Webová analytika

Těžíte z návštěvnosti Vašeho webu či e-shopu maximum? Přináší Vám Vaše internetová prezentace dostatek klientů? Pomocí nástrojů GoogleAnalytics Vám tyto i další veličiny exaktně změříme a navrhneme Vám optimální řešení.
více

CMS content management system

Systém pro správu obsahu - z anglického Content management system (CMS). Představujeme funkce námi vyvinutého systému , který slouží ke správě obsahu běžně dodávaných webových prezentačních stránek.
více

CRM customer relationship system

Systém pro řízení vztahů se zákazníky - z anglického Customer relationship management (CRM). Přestavujeme soubor nástrojů poporující zákaznický servis a prodejní marketing, plánování firemního procesu i automatizace řízení lidských zdrojů.
více

SEO Search engine optimalization

Optimalizace internetových stránek pro internetové vyhledávače je proces, jehož cílem je zviditelnit stránky ve výsledcích vyhledávačů, tak aby by byly co nejlíp dosažitelné pro určitou cílovou skupinu - Vašich potencionálních zákazníků.
více

Počítadlo návštěv