Marketing na internetu

Smart emailing

Smart emailing je reklamní sdělení, které je určené vybrané skupině uživatelů. Může se například jednat o zákazníky, kteří již dříve měli zájem o některý druh zboží, nebo návštěvníky webu kteří navštěvují pouze určité sekce vašeho webu. Cíleně mířená reklama má oproti té plošné mnohé výhody.

Díky našemu řešení Mailer můžete jednoduše importovat své kontakty, roztřídit je do kategorií. Vybrat si grafickou podobu Vašeho sdělení z mnoha předchstaných designů, nebo si vytvořit svůj vlastní. Během několika kliknutí pak můžete odeslat stovky emailů svým stávajícím či budoucím zákazníkům. A nebo vlastně komukoliv. Získejte ihned zpětnou odezvu pomocí přehledných statistik. Zjistěte kdo si Váš email otevřel, přečetl anebo vůbec neviděl, kdo v emailu klikl na jaký odkaz i spoustu dalších statistických údajů. Vyzkoušejte smart emailing zdarma!

Copywriting pro Váš web

Napíšeme pro Vás čtivé texty, přizpůsobené pro vyhledávače, které osloví cílovou skupinu a zvýší tak prodej Vašich výrobků či služeb. Optimalizovaný text bohatý na klíčová slova zviditelní Váš web oproti konkurenci a zvýší tak jeho návštěvnost.

Správa profilů na sociálních sítích

Nabízíme Vám správu a tvorba profilů na sociálních sítích jako Facebook, LinkedIn, Twitter, tvorba blogů i Social bookmarking. Sociálních sítě mají velký dosah, tato forma marktingu je velmi účiná a šetří Vaše náklady.

PPC Pay-per-click

Pokud se rozhodnete investovat prostředky do tohoto typu placené reklamy rádi Vám poradíme s výběrem ověřených dodavatelů. Na trhu existuje celá řada provozovatelů těchto kampaní. Mezi největší patří AdWords (Google), Skliik (Seznam). Dobře nastavená a spravovaná PPC kampaň  zaručeně zvýší Váš zisk.

 

SEO Optimalizace

Search engine optimalization je výraz pro přizpůsobení obsahu webu a klíčových slovtak aby odpovídaly frázím, které Vaši potencionální zákazníci hledají prostřednictvím internetových vyhledáváčů. Jedná se o vysoce efektivní formu reklamy. Více o SEO optimalizaci zde.

Počítadlo návštěv