VZK Group

Jsme členem skupiny VZK Group. VZK znamená „ven z krabice“. Základním posláním skupiny je pomáhat byznysu a lidem v něm: rozvíjet jejich potenciál, přinášet nové podněty a nápady, otevírat krabice plné zdrojů a překvapení. Skupina VZK funguje jako “byznys reaktor“. Při řetězové reakci mezi námi a zákazníkem dochází k uvolňování byznys energie: nápadů, know-how, pracovního výkonu. Do skupiny VZK patří tyto společnosti:

 

everestaEveresta, s.r.o. - Vzdělávací a poradenská společnost, působící na trhu od roku 1997. V průběhu let se vyvinula v silnou a stabilní společnost s desítkami zaměstnanců po celé republice, jejíž jádro tvoří tým vysoce angažovaných lidí. Od počátku byla činnost společnosti zaměřena na lidi v organizacích a tak je tomu i dnes. Pro své klienty připravuje širokou škálu kurzů a konferencí z oblastí  řízení lidských zdrojů, marketingu, finančnictví a z mnoha dalších souvisejících oblastí. 

 

Eyrie, s.r.o. - Platforma poskytující podnikatelům  a vrcholovým managerům  široké spektrum vzdělávacích  a poradenských kurzů vedených skupinou profesionálů s vlastními dlouhodobými zkušenostmi získanými při budování úspěšných a fungujících firem. Máte nápad nebo sen? Nechybí Vám odvaha, ani chuť jít za svými cíli? Kromě poradenské práce pro malé a střední podniky nabízí i tzv. Start-Up poradenství zdarma.

 

EvitisEvitis, s.r.o.- Je internetový obchod nabízející vína přímo od francouzských a italských vinařů. Tato vína se zrodila v krásné střední Itálii, v oblasti Marche, na svazích kolem řeky Metauro. V pestrobarevné jižní Francii, ve vinařských oblastech Côtes du Rhône, Provence, Languedoc-Roussillon, Côtes de Gascogne, od historického Orange, přes nádherný Avignon, malebné Collioure, až po romantické Gaskoňsko..

 

ecs eurofinanceECS Eurofinance, s.r.o. - Patří mezi přední společnosti  poskytující komplexní služby v oblasti dotací a financí. Hlavní oblast služeb je spojena s poradenstvím v oblasti dotací z evropských fondů (celkový dotační audit, přípravu projektů i následnou administraci projektů). V Roce 2010 přidala do svého portfolia  služby v oblasti získávání veřejných zakázek - ECS Eurofinance podaly za své klienty 60 projektů a 54 z nich (tedy plných 90%) získaly dotaci. 

 

Registr dotačních příležitostí - Tento registr spravovaný společností ECS Eurofinance, poskytuje registrovaným členům aktuální informace ve správný čas – informuje především o dostupnosti vhodných dotací pro daný záměr, včetně výhledu pro následující dotační období. Dotace jsou vyhledávány ze všech operačních programů i dalších dotačních titulů včetně alternativních zdrojů financovaní.

 

Asociace podnikatelů a managerů - Je doobrovolné združení všech, kterým zaleží na podnikatelském prostředí v ČR. Sdružuje firmy, instituce i jednotlivce. Asociace definuje svůj ideový záměr ve dvou větách: „Dobré jméno podnikaní a managementu“ a „Chceme být při tom“. Přes zástupce rady, jejímž předsedou je Radomil Bábek – generální ředitel společnosti a předseda dozorčí rady EVERESTA, tvoří jakýsi most mezi podnikateli a manažery na jedné straně a poskytovateli dotací a státních zástupců na straně druhé.

 

Marketeers CZ, s.r.o. - Jak již název napovídá jedná se o společnost zaměřenou výhradně na marketing. Kromě tradičních oblastí  prodejního marketingu zahrnujících  analýzy prodejních kanálů a zákazníků, auditů marketingových plánů, grafických služeb rovněž poskytují i služby spojené s Online marketingem a videomarketingem.  Společnost nabízí i nejrůznější workshopy, kurzy kreativního psaní, návrhy kampaní a prezentací.

 

Inboox CZ, s.r.o. - Mladá dynamická společnost zabývající průzkumy, analytikou v oblasti financí, a marketingem a PR na internetu. Společnost nabízí analýzy a průzkumy trhu, sociologické výzkumy, dotazníková šetření, internetový marketing. Disponuje rovněž nakladatelstvím pro vydávání odborných publikací a výročních zpráv.

 

 

Počítadlo návštěv