Jednoduché stránky

Jedná se především o firemní prezentace, účelové stránky a jednoduché stránky s administrací. Cena těchto stránek je závislá jednak na jednoduchosti designu stránek a použití, tak na rozsahu informací zobrazených ve výsledné prezentaci. Z praxe se celková cena za tvorbu jednoduchých stránek pohybuje v rozmezí od 12 000 do 16 000 Kč bez příslušné sazby DPH (včetně grafického návrhu).

Nechcete-li pro začátek investovat do stránek příliš velkou částku, doporučujeme vytvoření jednoduchých stránek, které lze do budoucna dále rozšiřovat.


Bližší rozvržení ceny a přibližný postup při tvorbě stránek:

  • Návrh designu: 3 000 - 5 000 Kč

    U této položky je nejdůležitější tematické zaměření prezentovaného klienta, design se ve většině případů tvoří na míru podle oboru klienta.

    více

  • Vytvoření struktury stránek (tzv. layout): 2000 - 4000 Kč

    Jde v podstatě o zpracování grafického návrhu, tzn. převedení do podoby html stránky, zobrazitelné v jakémkoli webovém prohlížeči a přípravu na vložení textů a dalších obsahů stránek. Cena se odvíjí podle rozsahu stránek a náročnosti připraveného designu (efekty, vložené obsahy a ostatní).

    více

  • Obsah stránek: 500 - 3 000 Kč

    Cena se stanovuje podle rozsahu textů z dodaných podkladů či jejich dalších úprav při korektuře.

    více

  • Administrace: 3 500 Kč

    Slouží ke snadné správě jednotlivých částí nebo celého obsahu stránek. Tato část nebývá vždy součástí jednoduchých stránek, a pokud je administrace potřeba, její cena se počítá podle jednotlivých modulů správy. Základní balíček obsahuje: vkladání a editace obsahů a menu, články, správa nastavení stránek, základní statistika návštěvnosti.

    více o administraci

Počítadlo návštěv