Mám zájem o vytvoření webových stránek nebo e-shopu

První schůzka:

Při oslovení firmy nebo poptávce si sjednáváme v převážné většině první osobní schůzku. Na této schůzce se seznámíme s klientem a probereme problematiku stránek či bussinesu, který se pokusíme zjednodušit. Na místě se snažíme zodpovědět všechny otázky k dané problematice. Proto neváhejte a kontaktujte nás, první schůzka je vždy nezávazná a zdarma. Snažíme se ke klientovi udělat vždy první krok.

Získání podkladů

Grafické podklady:

  • Malá představa - Pro tvorbu designu je důležité mít alespoň malou představu jak by mel design stránek vypadat - například pár webových stránek, které se Vám líbí – nemusí být konkurenční. Je to důležité pro obecný návrh grafického designu stránek, tak aby vzhledem co nejvíce vyhovoval  klientovi.
  • Zajímá nás logo – Aby logo bylo správně zpracováno, je potřeba jej mít v ideální kvalitě - nejlépe křivkách. Nabízí se možnost vytvoření loga nového - tzv. Corporate Identity (CI). Vytvoření CI vyjde cca na 1 500 Kč a cena se odvíjí od náročnosti nebo rozsahu nad rámec grafických prací například vizitky či reklamních bannerů.
  • Barvy – Stránky jsou sladěny do několika barev, kde barevné ladění je možné sjednotit buď přímo s logem nebo dle vlastního výběru klienta.
  • Orientační ceník webdesignu - Ceny se v závislosti na projektu mohou výrazně měnit, náhled zde!

 

Struktura stránek:

Diskuse o struktuře (rozvržení) stránek - umístění odkazového menu, rozdělení stránek, úvodní strana atd.

Obsah stránek

Je lepší mít předem připravený alespoň hrubý návrh obsahu, je samozřejme možné dodat textové a další podklady později, nicméně je poté potřeba počítat se zdržením a následnými úpravami vzhledu podle obsahu.

K následným úpravám je možné web doplnit administrací s kompletní správou obsahu.

Administrace

Tato část slouží u webových stránek pro ovládáni obsahu. Do administrace lze umístit cokoliv je potřeba nebo klient požaduje na webu ovládat či měnit - ovládání skladů, fakturační systém, systém docházky, adresář zázníků, objednávkový systém, apod.

více o administraci

Webhosting

Jako nedílná součást funkčnosti stránek je potřeba stránky umístit do prostoru internetu a spojit s vybranou doménou. Cena webhostingu je odvislá od náročnosti (složitosti) stránky a dle požadavků. Platba obvykle probíhá jednou ročně, nezávisle od ceny stránek.

Počítadlo návštěv