Tvoříme webové stránky

Ještě nejste rozhodnuti proč mít a udržovat své internetové stránky?

Aktuální statistiky udávají, že v České republice využívá internet mezi 60 až 85 procenty populace. Na rozdíl od sledování televize, která je pasivní, využívají uživatelé internet aktivně. Podle průzkumu Googlu využívá v České republice internet devět z deseti firem jako zdroj informací a kontaktů...

ještě nejste rozhodnuti ?

Z principu se internetové stránky dají rozdělit na


Jednoduché internetové stránky

Jedná se především o firemní prezentace, účelové stránky a jednoduché stránky s administrací.
Cena těchto stránek je závislá jednak na rozmanitosti designu stránek a použití, tak na rozsahu informací zobrazených ve výsledné prezentaci. Z praxe se celková cena za tvorbu jednoduchých stránek pohybuje od 25 000 do 35 000 Kč bez příslušné sazby DPH.

více o jednoduchých stránkách


Složitější internetové stránky

Takto můžeme nazvat veškeré stránky, které mají větší administraci, je to například redakční systém, fakturační systém a v podstatě jakýkoliv systém tvořený na míru zákazníkovi.

více o složitějších stránkách


Firemní internetové systémy a webové projekty

Webové projekty jsou stránky (většinou umístěné na samostatných serverech), které se zabyvají určitou tématikou, mají však širokou škálu zaměření. Mezi projekty lze zařadit například elektroworld-aukce.cz, portál nabízející prodej nových věcí v aukcích.

více o firemních systémech a projektech


Elektronické obchody "e-shopy"

V dnešní době nejlevnější způsob prodeje sboží po celém světě a rychlý přehled objednávek, skladů, faktur atd...

více o e-shopech

Od kontaktu po předání

Jak probíhá první schůzka, jaké informace je potřeba připravit a kolik času nám zabere tvorba stránek.

více od kontaktu po předání


Radíme:

Internet znamená prostor, kde se ročně obchoduje v řádu stovek miliard korun. Z toho pro všechny živnostníky, malé i velké firmy, nadnárodní společnosti vyplývá jediné - jejich zákazníci jsou na internetu a přesně tam je také potřeba zaměřit svůj marketing. Vytvořte si proto své stránky na míru. Poradíme Vám jak na to...

Počítadlo návštěv