Webové projekty

Společnost BZ Company International s.r.o. se začala v poslední době zaměřovat na webové projekty. Jedná se větší webové stránky či portály v převážné většině zaměřené na určitou cílovou skupinu lidí či obor. Jako příklad můžeme uvést projekt elektroworld-aukce.cz. Tento projekt je aukční systém vytvořený přímo na míru zákazníkovi.

Návrh projektu

Každá osoba či firma může mít nápad na vlastní webový projekt a my jsme tu k tomu abychom Vám pomohli tento projekt dokončit do úplného konce a poradit Vám s některými provozními záležitostmi. Spolupráce začíná obdobně jako při tvorbě prezentačních stránek, navíc se klade větší důraz na přípravu a rozvahu projektu - více než jinde platí pravidlo třikrát měř a jednou řeš.

Každá část projektu se proto probírá kousek po kousku a až je vše dokonalé tak se tyto části spojí a vznikne tak neobyčejný projekt, který splní všechna očekávání.

 

Naše webové projekty

Fakturace jednoduše - evidence faktur

On-line správa faktur kdekoliv a kdykoliv. Jednoduchý fakturační program - evidence vydaných faktur, proforma faktury, pravidelné faktury, dobropisy, zasílání automatických upomínek faktur po splatnosti a tisk do PDF a HTML.

více o fakturacích jednoduše

Projekt Strážný

Projekt je určen pro pracovníky, kteří pracují v bezpečnostních službách a v ostraze. Výhodou tohoto kurzu je, že ho účastník může absolvovat z části distančně (využitím e-learningu – počítačová podpora). Cíle chceme naplnit pomocí tvorby a pilotního ověření vzdělávacího programu (strážný) a vzdělávacích materiálů (power pointových prezentací, tištěných publikací, sad testových otázek a příruček) a výukového filmu.

více o projektu Strážný

Aukční systém

Vlastní aukční systém připravený pro nasazení do provozu, vytvořený kompletně na naší platformě – systém je možné libovolně nadále upravovat. Systém je nutno opatřit vlastním designem, který Vám rádi navrhneme.

více o aukčním systému

 

Bazarový prodej

Speciální systém na prodej bazarových věcí, možnost zapojení prodeje nových věcí. Systém bezpečného nákupu a prodeje pomocí přímého napojení na balíkovou službu. Vlastní fakturační systém, nasatvení provizí na různé kategorie prodeje. Vlastní systém hodnocení prodejců a kupujících.

více o bazarovém prodeji

Počítadlo návštěv